Информация о статье

Количество просмотров: 1747

Название статьи TRADITIONS AND INNOVATIONS OF DAIRY INDUSTRY
Авторы

Khramtsov A.G. , North Caucasus Federal University , ul. Pushkina 1, Stavropol, 355009 Russia , hramtsov@stv.runnet.ru

Раздел: BOOK REVIEW
Год 2015 Номер журнала 1 DOI 10.12737/11247
Аннотация Brief information-review provides an analysis of the textbook for students of higher educational institutions, authorized by Ministry of Agriculture to study "Foods of plant origin" and "Foods of animal origin" by N.B. Gavrilova, M.P. Schetinin - "Technology of milk and dairy products: traditions and innovations," Moscow, Colossus, 2012, 544 p.
Ключевые слова Dairy raw materials, methods of processing, range of dairy products
Информация о статье Дата поступления 24 апреля 2014 года
Дата принятия в печать 3 августа 2014 года
Дата онлайн-размещения 30 июня 2015 года
Выходные данные статьи Khramtsov A.G. Traditions and innovations of dairy industry. Food and Raw Materials, 2015, vol. 3, no. 1, pp. 140-141
Загрузить полный текст статьи
Список цитируемой литературы

    Copyright © 2015, KemIFST. This is an open access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/), allowing third parties to copy and redistribute the material in any medium or format and to remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially, provided the original work is properly cited and statesitslicense. This article is published with open access at http://frm-kemtipp.ru.